Rick Geerars

Rick is advocaat en MfN-registermediator. Rick heeft zich sinds 2006 gespecialiseerd in geschillenbeslechting in de top van de zakelijke markt (zowel als advocaat, in het internationale bedrijfsleven en als mediator) en weet met zijn ervaring geschillen op een snelle, efficiënte en duurzame wijze op te lossen. Hierbij heeft hij oog voor de commerciële belangen van ondernemingen terwijl hij tegelijkertijd het juridische speelveld goed kent en weet wat daar haalbaar is. Rick weet complexe problemen te overzien, dringt snel tot de kern door en weet in uiteenlopende omgevingen tot breed gedragen oplossingen te komen.

Vóór de oprichting van KRAFT advocaten was Rick Legal Director bij UiPath, een toonaangevend bedrijf in Robotic Process Automation. Ook heeft Rick een aantal jaar als Senior Counsel gewerkt bij Booking.com, een van ’s werelds grootste e-commercebedrijven voor reizen. Rick begon zijn carrière bij Baker McKenzie, waar hij van 2006 tot en met 2013 als advocaat heeft gewerkt in de civiele procespraktijk.

Rick heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd:

  • Burgerlijk Procesrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Rick is lid van de Vereniging voor Corporate Litigation, de Nederlandse Vereniging voor Procesrecht en de Nederlandse Mediatorsvereniging. Tevens is Rick een door de Nederlandse orde van advocaten aangewezen gespreksleider intervisie.rick@kraftadvocaten.nl

+31 6 18 11 33 25

LinkedIn